RÓLAM

Tátrai Alexandra

Sminkes & Maszkmester & Arc- és Testfestő

Sziasztok, Szandra vagyok, 21 éves. 

2014-ben elvégeztem egy Filmes Sminkes tanfolyamot, majd később egy Beauty Makeup (Szépítő Smink) kurzust Budapesten. Még mielőtt a sminkeléssel kezdtem volna foglalkozni már arcfestést készítettem gyermekek és felnőttek részére egyaránt.   Ezzel kapcsolatban kezdő, és haladó tanfolyamon vettem részt , Debrecenben és Pesten.

Már gyermekkorom óta érdekelnek a rajzolással, kreativitással kapcsolatos dolgok, ezért érettségi után felvételiztem a Nyíregyházi Főiskolára ahol jelenleg egy művészeti szakra járok.

 Nagyon szeretem a kihívásokat, és mivel minden arc más és más, így ebben a szakmában mindig akad számomra valami új, valami eddig nem látott, amit nagyon élvezek és szeretek. Mindenkinek testre szabott, a személyiségéhez leginkább illő sminket próbálom meg elkészíteni, hogy minél jobban érezhesse magát a bőrében. 

Igyekszem kiemelni az arc minden előnyös tulajdonságát, és elfedni azt, ami kevésbé az, így kihozva a legjobbat mindenkiből! Ha még nem voltál kisminkelve, esetleg kíváncsi vagy, mi állna jól neked, mit viselhetnél a mindennapokban, keress meg bátran, elkészítek neked egy sminket, közben elmondom, mit hogyan használj .

Szívesen készítek sminket:

  • szalagavatóra, ballagásra, tablókép fotózáshoz
  • esküvőre (menyasszony, vőlegény, örömanya, koszorúslány sminkje) 
  • divatfotózáshoz, forgatásokon
  • rendezvényeken
  • portfólióhoz

Az egyszerű natúr sminkektől kezdve, a füstös és elegáns sminkeken át az extrémig mindent szívesen vállalok egyeztetés alapján.

Kérlek nézz szét a galériámban, ahol néhány munkámat meg is tekintheted.

További szép napot, jó nézelődést kívánok!

Szandra